Projektstudie 1


DKK 112,50 ekskl. moms

Beskrivelse

Har du et lydprojekt, der skal se dagens lys? Måske en ny single, en EP, et album, indtaling af lydbog, digte, voice-over eller andet? Så er vores projektstudier det rette for dig.

Projektstudie 1 er indrettet til, at du kan indspille og mixe dit eget materiale under de bedste forhold. Rummet er akustikreguleret og særdeles godt lydisoleret, så du får optimale forhold for din produktion uden uønsket støj eller lydrefleksioner.

Lokalet er forbundet med husets øvrige lokaler via balanceret XLR multikabel (32in/32out). Det betyder, at du har mulighed for at bruge projektstudie 1 som kontrolrum og placere musikere, instrumenter, mikrofoner osv. i et af vores andre egnede rum (tilkøb) og optage direkte.

Bemærk: Jo flere timer du booker, jo billigere bliver timeprisen.

Medbring blot din egen computer/mac, så er du godt kørende.

Kaffe og te er til fri afbenyttelse i vores køkken, hvor det ligeledes er muligt at tilberede mad og opbevare medbragt mad i køleskabet. Du får adgang til internet og fri parkering.

Bemærk: Der er først adgang til lokalet, når den bookede tid starter. Lokalet forlades senest på det tidspunkt, hvor din booking slutter.

Bemærk: I kalenderen vises tider, der ligger længere ude i fremtiden end 12 timer. Ønsker du at booke en tid, der ligger før det, er du velkommen til at ringe på 21937277 og høre, om der skulle være en ledig tid.

Projektstudie 1 indeholder:

  • 2 sæt studiemonitors: KRK VXT6 og Genelec 8020B
  • 1 stk. USB Audio Interface: Mackie Big Knob Studio+ (forbindelse via USB-A)
  • 1 stk. kondensatormikrofon (ADK Generis GC-1) m. popfilter og shockmount
  • 1 stk. dynamisk mikrofon (Shure SM7B)

Du kunne også være interesseret i...