Indspil Podcast


DKK 562,50 ekskl. moms

Beskrivelse

Skal du indspille en podcast, men mangler ordentlig lyd- og teknikforhold? Så hjælper vi gerne.

Vores lokaler er lydisolerede og akustikregulerede, hvilket sikrer optimale produktionsforhold uden udefrakommende støj og lydrefleksioner. Dertil får du 2 stk. Shure SM7B mikrofoner, så deltagernes stemmer optræder levende og nærværende på din optagelse.

Selve rummet er indrettet med bord og stole med ekstra plads til lydtekniker.

En booking på 3 timer vil typisk være nok til en færdig podcast af 20 minutters varighed, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvor længe du vil bruge.

Tekniker står til rådighed under hele bookingen, hvis dette ønskes. Hvis du ønsker en tekniker til at styre produktionen, tilbydes dette uden ekstra betaling

Kaffe og te er til fri afbenyttelse i vores køkken, hvor det ligeledes er muligt at tilberede mad og opbevare medbragt mad i køleskabet. Du får adgang til internet og fri parkering.

Bemærk: Der er først adgang til lokalet, når den bookede tid starter. Lokalet forlades senest på det tidspunkt, hvor din booking slutter.

Bemærk: I kalenderen vises tider, der ligger længere ude i fremtiden end 12 timer. Ønsker du at booke en tid, der ligger før det, er du velkommen til at ringe på 21937277 og høre, om der skulle være en ledig tid.

Podcast-pakken indeholder:

  • Lydisoleret og akustikreguleret lokale
  • RødeCaster PRO inkl. microSD kort
  • 2 stk. Shure SM7B + kabler og stativer
  • Lydtekniker