Lille øvelokale

From: DKK50,00

Fint lokale til bandet med det enkle set-up eller til undervisning.

Øvelokalet er 15 m2 og udstyret med en guitarforstærker, en basforstærker, et komplet trommesæt og et sanganlæg med en sangmikrofon.

 

I kalenderen vises tider, der ligger længere ude i fremtiden end 12 timer. Ønsker du at booke en tid der ligger før det,  er du velkommen til at ringe 21937277 og høre om der skulle være en ledig tid.

Beskrivelse

Adgang til øvelokalet foregår gennem bagdøren (modsat Lavsenvænget). Er døren låst, ring da 21937277. Så skal du nok komme ind. Der vil først være adgang til lokalet fra den tid hvor din booking starter. Lokalet forlades senest på det tidspunkt hvor din booking slutter.

Når du booker lokaler i Akuja Odense, vælger du først det tidsrum du ønsker at leje lokalet. Derefter betaler du for lejeperioden. Du har mulighed for af afbestille den bookede tid op til 2 dage før den starter.

Hvis du ønsker at annullere en booking, skal du åbne den mail du modtog umiddelbart efter du bookede. Tryk herefter på View my bookings
Her kan du se alle dine bookinger. Ud for hver booking kan du helt ude til højre, i kolonnen under Status, annullere din booking. Du modtager herefter en bekræftelsesmail. Har du brug for hjælp til booking eller afbestilling. Skriv en mail til info@akuja.dk.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille øvelokale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *