Øvelokale 1 (15 m2)


DKK 56,25 ekskl. moms

Beskrivelse

Øvelokale på 15 m2 med akustikregulering og godt lysindfald. Et godt lokale til bandet med det enkle set-up eller til undervisning.

Lokalet er udstyret med guitarforstærker, basforstærker, El-piano, et komplet trommesæt og et sanganlæg med sangmikrofon.

I kalenderen vises tider, der ligger længere ude i fremtiden end 12 timer. Ønsker du at booke en tid, der ligger før det, er du velkommen til at ringe 21937277 og høre om der skulle være en ledig tid.

Adgang til øvelokalet foregår gennem bagdøren (modsat Lavsenvænget). Er døren låst, ring da 21937277. Så skal du nok komme ind.

Kaffe og te er til fri afbenyttelse i vores køkken, hvor det ligeledes er muligt at tilberede mad og opbevare medbragt mad i køleskabet. Du får adgang til internet og fri parkering.

Bemærk: Der er først adgang til lokalet, når den bookede tid starter. Lokalet forlades senest på det tidspunkt hvor din booking slutter.

Når du booker lokaler i Akuja, vælger du først det tidsrum du ønsker at leje lokalet. Derefter betaler du for lejeperioden. Du har mulighed for af afbestille den bookede tid op til 2 dage før den starter.

Øvelokale 1 indeholder:

  • 15 m2 akustikreguleret øvelokale
  • Guitarforstærker og basforstærker
  • Trommesæt, keyboard og sanganlæg inkl. mikrofon