Abonner på øvelokale og lydstudie

From: DKK399,00

Brug øvelokale og lydstudie så ofte du vil for kun 399 kr. om måneden. Derudover får du 50% rabat på alle øvrige produkter som akuja.dk udbyder.

 

Beskrivelse

Brug øvelokale og lydstudie så ofte du vil for kun 399 kr. om måneden. Du kan booke lige så mange tider du vil hver måned, dog kun én tid ad gangen af 4 timer. Skulle du have behov for at planlægge længere frem i tiden, kan du altid booke ekstratider og få 50% i rabat (75 kr./time). Abonnenter må gerne øve og indspille sammen med ikke abonnenter, så er du en del af et band, behøves du kun at tegne ét abonnement.

Når du trykker “køb” og betaler for produktet, bliver pengene ikke trukket med det samme. Først får du en velkomst-mail med en kontrakt og en bookingkode (der kan gå op til 2 hverdage inden du modtager denne mail). Hvis du accepterer abonnementsbetingelserne, kan du blot gå ind og booke en tid på Akuja.dk under menupunktet For medlemmer. Dit abonnement træder først i kraft i den måned, hvor du har din første booking. Kontrakten underskrives når du ankommer til din første øve- eller studietid. Her modtager du en nøgle og betaler et depositum på 1000 kr. Depositummet tilbagebetales når du på et tidspunkt afleverer nøglen igen. Abonnementet kan opsiges med én måneds varsel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abonner på øvelokale og lydstudie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *