Fra København til Odense

Akuja Sound blev grundlagt i København i 2004 og bød på indspilnings- og øvelokalefaciliteter igennem 14 år. Stedet fik en særlig plads i mange musikeres hjerte og tiltrak bl.a. kunstnere som Peter Sommer, Turboweekend, Malk de Koijn, Baby In Vain og mange andre. Efter mange gode år valgte ejer, Mads la Cour Larsen, at åbne en afdeling i Odense.

Med en brændende passion for lydhåndværk og musikskabelse så Akuja Odense dagens lys i 2017. Stedet modtog en positiv velkomst fra lokalområdet og blev hurtigt et sted, hvor man både kan få professionel lydindspilning, leje øvelokaler og studiefaciliteter og opleve dygtige, lokale musikere til caféaftener.

I dag rummer stedet velindrettede, akustikregulerede rum, herunder bl.a. et stort og et lille lydstudie, et særligt rum til podcasting, øvelokaler og et spillested. Lydforholdene er altid optimale, uanset om man tager til Akuja for at indspille, øve eller optræde.

Hvem er vi?

Mads, ejer og leder af Akuja

Mads la Cour Larsen har over 15 års erfaring i musikbranchen og besidder et musikalsk håndværk, der allerede startede i barndommen. Mads indspiller, producerer, skriver, underviser og optræder og har samarbejdet med mange musikere i vidt forskellige genrer – jazz, hiphop, klassisk, verdensmusik, blues, pop, reggae og meget andet! Han er manden bag knapperne når du skal indspille hos Akuja og er altid nysgerrig på dit projekt, stort som småt. Udover Mads la Cour Band er han i øjeblikket aktiv som producer for bl. a. Liv Krogshede og Spoken Word kollektivet Hverdag I Paradis.

Christian, PR- og webansvarlig hos Akuja

Christian Krog Rasmussen er udannet sociolog og kulturformidler og har en en stor passion for musik og kulturliv. Med en baggrund i Jam-Ology (USA), medbringer han et friskt perspektiv og en relevant erfaring i tillæg til sin baggrund som musiker, sangskriver, underviser og akademiker. Efter halvandet år i USA, hvor han har arbejdet med bl.a. indspilning, mixing, musikundervisning og bandcoaching for unge, har han tilsluttet sig Akuja.

Vision

Akuja er sat i verden for at skabe et levende sted, hvor musikere, producere og andre, der arbejder med lyd, kan have et kreativt frirum. Et sted, hvor ideer kan udfoldes og nyt kan skabes under optimale arbejdsforhold, med muligheden for at møde andre inspirerende kunstnere og udvide sit netværk.