Abonner på øvelokale og lydstudie

Brug øvelokale og lydstudie så ofte du vil for kun 399 kr. om måneden. Derudover får du 50% rabat på alle øvrige produkter som Akuja Odense udbyder. Som band, behøver du kun tegne ét abonnement. Når du har bestilt et abonnement, kan du gå ind og booke en tid på Akuja.dk under menupunktet For medlemmer. Dit abonnement træder først i kraft og skal betales fra den måned, hvor du har din første booking – så abonner på øvelokale og lydstudie med samme.


Om Akuja Odense

Akuja Odense er et professionelt lydstudie med øvelokaler og et stort udvalg af udstyr. Vi tilbyder mange forskellige løsninger i et hyggeligt og indbydende miljø – inklusiv fleksibel booking af Danmarks billigste øvelokaler, indspilning af musik og leje af udstyr af høj kvalitet. Vi lytter til dine musikbehov og er behjælpelige med højspecialiseret teknisk assistance. Bestil online nu eller kontakt os – så vil vi hjælpe med at realisere dine musikdrømme.

Akuja Odense ejes og bestyres af praktiserende musiker Mads la Cour Larsen. Han har tidligere haft et lydstudie i København, som bl.a. har haft besøg af Mø og TV-2. Nu har han kastet sig over et hus i hans hjemby Odense. Missionen er, at Odense ikke kun geografisk, men også musikalsk bliver et centrum i Danmark for kreativ udfoldelse inden for alle musikalske genre. Akuja henvender sig til alle der brænder for musik, ligegyldigt om man ønsker at leje et billigt øvelokale i Odense eller har ambitioner om at indspille sin egen plade. Så abonner på øvelokale og lydstudie eller se om der er en af vores andre ydelser der passer til dine musikbehov.

Vi tænker på klimaet

Akuja Odense vil gerne gøre en indsats for at hjælpe klimaet. Vi har fundet en løsning, hvor man bruger genbrugsmaterialer ved akustikregulering frem for den miljøbelastende isolering, som er standard i lydstudier. Idéen er blevet til virkelighed i samarbejde med Odense Renovation, der har vundet Verdensmålsprisen 2020 for projektet Cirkulær Odense.